Pikkuhiljaa koitan taasen päivitellä tännekin mitä on tullut syksyn aikana tehtyä. No ei kyllä paljoa kun käsi on edelleen renkannut. Ja olihan tässä vähän muutakin...

Mieheni isä kuoli syyskuun lopussa, syöpään jonka olemassaolosta tiesimme 2,5 kk ja sitten se oli ohi. Aika järkyttävää. Mieheni isä kertoi siitä pojalleen, kun itse kuuli ja mieheni sai kertoa siitä vain minulle. Kukaan muu appeni läheisistä emäntäänsä ja hyvää ystäväänsä lukuunottamatta ei tiennyt. Siinä sitä sitten oltiin kuin ei mitään...

Nekin hautajaiset on nyt pidetty ja elämä jatkuu taas. Paljonhan tämä tuo vielä lisätyötä kun koitetaan setviä appeni huushollia ja saada perunkirjat hoidettua.

Muutenkin on elämässä ollut vähän kiirusta. Meillä oli perättäisinä viikonloppuina ensin Veeran 5v. juhlat, sitten appeni hautajaiset, sitten firman vuosijuhlat. Sitten mieheni menikin jo pieneen leikkaukseen ja on vielä toipilaana kotona. Nyt jo pystyy kuitenkin jotain tekemään enkä ole enää "yksinhuoltaja".

Viime ja tällä viikolla lapset ovat sairastaneet juuri korvatulehduksen, itse olen toipumassa angiinasta ja miehelläkin alkaa flunssa helpottamaan. Joten eiköhän elämä ala olemaan taasen kohta uomissaan ;)

Joulua pitäisi kohta pikkuhiljaa alkaa valmistelemaan, ihanaa. Jouluun liittyen olen rakentamassa omaa joulukalenteria osoitteessa http://www.24paivaa.fi/ Siellä saa kivasti tehtyä sähköisen joulukalenterin johon saa omia kuvia, meillä siis lähinnä lasten ;) Kohderyhmänä meillä lähinnä sukulaiset ja ystävät. Katson millaiseksi se muokkaantuu, josko laittaisin se tännekin ;) Jouluun on enään 25 päivää ;)