Kiitos osanotoista! Hautajaiset ovat jo takanapäin ja normaalia arkea eletään. Mummullekin on jo mukavasti uusi pienempi asunto tiedossa ja elämä soljuu normaaliin tapaan.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Paitsi että oikea käteni joka on kipuillut jo kolmisen kuukautta on nyt pahempi. Kädessähän on ollut kaikenlaista, mm. ”hiirivaiva”, särkyä ranteesta olkapäähän, etuolan kipuilua, käden päällilihaksen kipuilua. No fysioterapeutti meinasi että kuulostaisi tenniskyynärpäältä kun punnertaminen ja raskaiden esineiden kantaminen on vaikeaa.

 

Kun tutkin tenniskyynärpään syntyä netistä niin tajusin, että eihän se neulominen ollut se suurin ongelma sen syntyyn vaan se hakun heiluttaminen kasvimaatani tehdessä. Tyhmä minä kun en tajunnut, mutta kun neulominen sattui vain niin mukavasti samaan aikaan...

 

Luin sitten netistä että kortisonipiikillä pitäisi olla parantavia vaikutuksia. Marssin perjantaina lääkäriin ja tökkäsi piikin kyynärpäähän alapuolelle. Noin puolentunnin kuluttua en meinannut pystyä avainta vääntämään ovessa. Lopunpäivää makasin sängyssä käteni vieressä särkylääkkeitten kanssa. Lauantaina käsi edelleen tosi kipeä ja sormet aivan turvoksissa.

 

Käytiin kuitenkin mökillä vaikka marjojen poimimisesta ei tullut mitään, luin vain kirjaa. Sunnuntaina pystyin jo hiukan ottamaan tavaroista kiinni.

 

Nyt tiistaina kättä voi jo hiukan käyttää, mutta parhaani mukaan annan levätä. Rannetta ei edelleenkään saa paljoa kiertää. Käsi siis edelleen kipeämpi kuin oli ennen piikkiä. Piikkiä ei siis ilmeisesti tullut pistettyä ihan oikeaan paikkaan, näin meinasi maanantaina lääkäri.

 

Uutta kortisoniannosta voi miettiä parin viikon kuluttua kyynärpään yläpuolelle ja ehkä olkaan. Katsotaan missä tilassa käsi tuolloin on.

 

Paniikkia aiheuttaa töiden alkaminen alle neljän viikon kuluttua. En kertakaikkiaan kehtaa aloittaa sairaslomalla. Mutta koska teen toimistotöitä niin mikäli on ”hiirivaivaa” niin ei se töitä tehden kyllä paranemaan pääse. Iso ongelma.

 

Onneksi tässä on vielä aikaa. Neuloa en uskalla yhtään, enkä kyllä tällä hetkellä varmasti pystyisikään. Tietsarilla käytän hiirtä vasemmalla kädellä ja oikealle kädelle aion antaa lomaa niin paljon ylipäätään kuin mahdollista. Töihin menoon on onneksi vielä aikaa, joten mahkuja parantua on ;)

 

Äidilleni annoin sukkalankoja josko neuloisi tytöille sukkia ja tumppuja kun itse en pysty. Neuleasut on pakko ostaa kaupasta. Neulon niille sitten itse toiset kun pystyn.

 

Kättä alan jumpata heti kuin vain mahdollista. Esim. Mobilatin sivuilla on hyviä ohjeita tenniskyynärpäälle.

 

Joten blogini mitä suurimmalla todennäköisyydellä pysyy hiljaisena vielä tovin. Tämän tekstin pystyin juuri ja juuri kirjoittamaan, mutta nyt jo taas särkee. Jos jotain positiivista tästä hakee, niin isäntä on passannut ihan kivasti ja hoitanut ”hankalat” hommat lasten kanssa ja olenpa ehtinyt lukea pari kirjaakin ;)

 

Mukavaa lämmintä syksyä kaikille ;)