Yksi päivän parhaista hetkistä on se kun lapset heräävät aamulla unenpöpperöisinä, tukka sekaisin, hyväntuulisina ja unenlämpöisinä ;) Koitin tänään ikuistaa sitä hetkeä kameralla.

 

706279.jpg

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Juuri heränneet tytöt lastenohjelmaa katsomassa

 

 

Veeran neuletakki on nyt valmis! Olen tosi tyytyväinen aikaansaannokseeni ;) Ekat raglanhihat, ekaa kertaa kirjontaa neuleeseen. Kukkaset onnistuivat kivasti, solmupiston tekotavan jouduin kertaamaan netistä. Koko on todella hyvä Veeralle ja tyttö tykkää itsekin neuleesta tosi paljon ;) Eihän mun olisi tarvinnut juurikaan noita kirjontalankoja pähkäillä. Veera valitsi heti itse tuon punaisen sävyn ;)

 

727023.jpg

 Veera uudessa neuletakissaan

Ohje: Moda

Koko: 4v.

Lanka ja menekki: Novita Wool n. 180g, kirjailuun Kitten Mohairia

Puikot: 3,5 ja 3 (nappilista)

 

705541.jpg 

Neule tasona

 

 

705549.jpg 

Ja vielä lähikuvakin ;)

 

 

Kun tultiin illalla ulkoa sisälle, jäin vielä poimimaan raparperia (ajattelin että josko jaksaisin vielä vaikka piirakan väkertää). Unohdin että kana ja riisi jonka Eerika tiputti, oli edelleen lattialla kun ajattelin antaa riisien rauhassa kuivua jolloin saan ne paremmin harjaan. No Veera tuli iloisesti kertomaan että he syövät kanaa... tuli äidille kiirus putsata pöydänalunen.

 

Yksi päivän parhaista hetkistä (aamun ja lukemattomien päivän hetkien lisäksi) on myös se kun saa vihdoin päivän kaikista touhuista väsyneenä lapset nukkumaan ;) Tänään se tuntuu erityisen mukavalta kun koko päivän olen touhunnut niiden kanssa yksinäni miehen ollessa isäänsä auttamassa remontissa ;)