Taistelin Veeran neuleeseen napituslistan!!! Siis siihen vaaleanpunaiseen jota aloitin kun lähdettiin etelänmatkalle maaliskuun lopussa... Hip Hip Huraa!!! Itse neulehan on ollut valmis varmaan pari kuukautta ja kokoon kursittukin.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Nämä viimeistelyt on mulle kyllä nin tervaa kuin olla ja voi. Tökkii kun tietää jo etukäteen ettei se napituslista koskaan onnistu ensi yrittämällä ja nyt en edes muista koska olen viimeksi neuletakkia tehnyt. Oliskohan se Veeralle aikoinaan tehty kun oli vajaa puolivuotias, eli aikaa kulunut nelisen vuotta. Ei ihme että oli vähän hakusessa.

 

Ensimmäisestä nappilistasta tuli liian löysä, seuraavastakin tuli. Sitten keksin että poimin silmukoista kaksi ja jätän joka kolmannen väliin, no tuli liian kireä. Lopulta kun poimin kolme ja jätin joka neljännen poimimatta tuli sopiva. (Mahdollisesti olisi tullut ihan hyvä myös tyyliin poimi neljä, jätä joka viides väliin jolloin olisin uskaltanut neuloa pienillä puikoilla tiukempaa) Oi onni ja autuus. Ja siksi kirjoitan tämän tännekin, että josko joku muu kinnistelee saman asian kanssa ja saisi tästä helpotusta ja jotta itsekin tämän asian muistaisin.

 

Niin ja siis vaikka kirjoitin "poimin" niin virkkukoukulla siis teen silmukat neuleen silmukoiden läpi ja siirrän puikolle neulottavaksi.

 

Ja vaikka nyt ratkaisinkin tällä kertaa ongelman, olisi mukava kuulla kuinka te konkarit neulotte nappilistan neuleeseen ;)

 

702951.jpg