Edit: Kuvia lisäilty

 

Lomailut ovat menneet mukavasti. Kotona on siivoiltu ja laitettu paikkoja järjestykseen (esim. lankakoreja kaappiin lastenvaatteille). On oltu ulkona, tavattu muutaman ystävän kanssa ja vain oltu ;)

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Anoppi oli miellä joku aika sitten viikonloppuna aktiivilomalla. Silloin perjantaina saunottiin, lauantaina käytiin torilla ja me miehen kanssa syömässä kahdestaan, sekä katseltiin porukalla leffa. Sunnuntaina käveltiin leikkipuistoon ja käytiin vohvelikahvilassa. Anoppi nautti kovasti ja meilläkin oli mukavaa. Anoppi asustelee yksinään meistä vain muutaman kilometrin päässä, mutta silti yökyläreissu oli mukava toteuttaa ;)

 

Yhtenä päivänä askartelin tyttöjen kanssa, tehtiin kortteja. Leikkasin kuvia lehdistä niin nopsaan kun pystyin ja jaoin tytöille. Itse sommittelivat ja liimasivat kuvat pahveihin ja kun ei sopivaa korttia kuvalle löytynyt ottivat aina uuden. Molemmat väkersivät kuusi korttia. Tein itsekin muutaman kortin, oli kivaa puuhaa ;) Mun mielestä erityisesti Veeran kortit onnistu tosi hienosti. Tytöllä on väri ja sommittelu silmää. Oli ihana kun kovasti kehuttiin osaavaksi ja kortteja nätiksi. Totesi "On kyllä ihanaa kun te puhutte mulle niin nättejä ja tykkäätte mun korteista" ;)

Illalla Eerika suuttui äidille kun komensin huoneeseen kuuntelemaan iltasatua. Kulmat kurtussa ja suu mutrussa tyttö möksötti "En kyllä itinä itinä enää leiki tun kantta" ;)

 

702853.jpg

Veeran tekemät kortit.

 

 

702889.jpg

Eerikan tekemät kortit

 

 

702881.jpg

Ylempi Eerikan tekemä kortti Eetulle, alempi mun tekemä Eetun pikkuveikalle

 

 

Juhannusta vietimme Särkänniemessä. Aamusella ei vielä pitäviä suunnitelmia ollut, mut kelin ollessa hyvä mietimme Viikinsaaressa käyntiä tai sit Särkänniemeä. Päädyimme Särkänniemeen. Sienne matkasimme Päivin perheen kanssa. Ja kivaa oli. Lapsilla oli rannekkeet ja monissa laitteissa kävivätkin. Uudemman kerran pitää kyllä vielä käydä kun aika loppui vähän kesken lasten väsyessä. Kokkoa käytiin kurkkaamassa, mutta oli tainnut palaa jo jonkin aikaa kun näytti aika pieneltä ;) Parvekkeella syötiin päivän päätteeksi uunissa tehdyt "grillimakkarat" ;)

Seuraavana päivänä grillaattiin pihassa Päivin perheen kanssa, mukavaa oli ;)

 

702836.jpg

Tytöt lentokoneessa. Hirvitti laittaa Eerika sinne, mutta kun niin kovasti tahtoi ja koneenkäyttäjä vakuutti että saavat nopsaan pysäytettyä jos tarvetta. Ja hyvin meni. Veeraa taisi hirvittää enemmän kuin Eerikaa, joka nautti täysillä ;)

 

Ystäväni Riitta on saanut toisen pojan. Eetulle syntyi pikkuveli 12.6. ;) Torstaina käytiin tyttöjen kanssa heitä katsomassa. Suloinen nuppunenhan tuo uusikin tulokas on. Ihanaa vauvantuoksuista aikaa heille ;) Ihanhan tässä vauvakuumetta tosissaan kohta pukkaa ;)

 

702838.jpg

Eetun suloinen pikkuveli

 

Torstaina käytiin myös Haiharassa nukketeatteria (Saapasjalkakissaa) katsomassa Veeran ja Päivin & Miinan  kanssa. Esitys oli tosi ihana ja Veera oli täpinöissään alusta alkaen.