Aamupalan jälkeen mies lähti Veeran kanssa kauppaan ja videopuotiin (hakeen lauantai-leffan ja namipussit). Minä suuntasin Eerikan kanssa kangaskaupoille.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Heti alkajaisiksi Eerika ilmoitti ettei halua katsella kankaita. Päästin leikkipaikkaan sillä ehdolla että siitä ei poistuta ja jos äiti kutsuu niin pitää reippaasti vastata lujalla äänellä että on "TÄÄLLÄ" ;) Ihan mallikkaasti Eerika pysyikin leikkipaikassa ja aloitin Veeran neuleen nappien valinnalla. Ennen päätöksen tekoa Eerika ehti jo kyllästyä leikkeihin ja tuli tutustumaan kanssani nappeihin... Vain yhden purtilon aukaisi ja sai onneksi isoja nappeja muutaman syliin, muut putkilot pysyivät jatkossa kiinni.

 

Palakankaita katseltiin siihen tyyliin että annoin Eerikan aina punnita erinäisiä kankaanpaloja. Itse päätöksenteko oli tosi vaikeaa kun tuntui olevan niin paljon kivan näköisiä "baby-sametteja" tai jotain sinnepäin. Raja oli pakko vetää johonkin ja otin "vain" kolmea kangasta (yksi pala n. 220-240cm). Niistä olisi tarkoitus tehdä tytöille hupparit ja housuja. Eerika lopulta nukahti onneksi rattaisiin ja vetäisi vajaan tunnin tirsat jolla aikaa sain päätöksen tehtyä ja katseltua muitakin kankaita ;)

 

Tytön herättyä ilmoitti että hänen on nälkä. No siitä sain oivan vahvennuksen ajatukseen siirtyä n. kilometrin päähän mäkkäriin ja lankakauppaan. Piipahdin nopeasti ensin tarkistamassa mihin saakka käsityöliike on auki (onneksi klo 18 asti) ja sitten ruokkimaan itseni ja tyttö Mäkkäriin. Ennen kuin palasin lankakauppaan poikkesin ostamaan Eerikalle muutaman tikkarin ja karkkiaskin, niillä varmistin jonkinlaisen langan katselu rauhan. Päätöksenteko kirjontalangaksi oli vaikeaa ja mukaan tuli neljä Kitten Mohairia... ja putkilo helmiä. Napit ja koristelu nostivat siis puseron hintaa "kivasti". Tosin oikeasti aion jakaa kustannuksista vain osan kyseiselle neuleelle, sillä tuleehan noista Kitteneistä jo vaikka kokonainen neulekin taaperolle ;) Tiimarista mukaan tuli vielä hiukan paljetteja...

 

Illalla kotona onkin sitten harrastettu tanssipeliä, tavallisia pelejä, leffan katselua ja namin mässytystä. Nämä siis pikkuisten tekemisiä, itse otin pikku tirsat sillä välin kun pesukone jauhoi parin uuden kankaan kutistusta ;)

 

702856.jpg