<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Usein koitan iltasella kirjoittaa päiväkirjaani, mutta blogin päivitystä en ehdi tehdä. Käsitöitähän ei tässä tehtaassa tahdo syntyä kovinkaan nopeasti ja olenhan "luvannut" höpötystä lapsiperheen arjesta. No tässä viime viikon päivitystä hiukan...

 

Viime viikolla ei tullut käsitöihin koskettua sekä siksi että on ollut kiirusta, mutta myös siksi että oikea käsi kipuilee yhä. Tiistaina (juhlapäivänä) ensin Ville 4kk oli hoidossa tunnin verran. Tytöt viihdytti sitä lukemalla ja poika jokelteli iloisena. Päivällä kävin fysioterapeutilla lähinnä polvien takia. Koko kroppa käytiin läpi ja tuomio oli että mulla on yliliikkuvat nivelet ja huono lihaskunto. Hoitomuotona jumppa, erityisesti pilates-tyyppinen.

 

609221.jpg

Veera lukee Villelle satua, Eerika mukana hoitamassa

 

Keskiviikko meni ihan harakoille kun jo aamusta särki päätä. Torstaina leivoin tyttöjen kanssa pullaa. Nyt sain ajoitettua sen mukavasti siten että pullataikina oli noussut kun Pikku-kakkonen alkoi ja sain tehdä oman osioni suht rauhassa. Tytöille jäi ¼ litran taikinasta jonka saivat muotoilla haluamakseen ;)

 

Perjantaina juotiin aamupäivällä vähäisin juhlallisuuksin muutaman ihmisen kanssa Eerikan nimipäiväkahvit. Iltapäivällä kävin vielä Kehonhuolto-Chiball jumpalla. Se oli aivan ihana. Ihania tehokkaita liikkeitä ja tunnin jälkeen oli todella energinen olo.

 

609161.jpg

18.5. Eerika nimipäivänä

 

Lauantaina muokkailin kukka/kasvimaatani ja sain hevosenlannan ja multaa levitettyä. Multa loppui kuitenkin kesken. Miehellä oli firman kekkerit ja meillä meni ilta mukavasti tyttöporukalla ;)

 

Sunnuntaina käytiin huvikseen katsomassa yhtä rivaria ja sen jälkeen Katrilla. Kahviteltiin, lapset hyppi tramboliinissa ja leikkivät muutenkin tosi kivasti keskenään ;) Katri antoi mulle kasveja pikkuiseen kukkapenkkiini, kiitos niistä!