Ihan kaikista isoin juttu on se että on kulunut tasan vuosi siitä kun saatiin hometalon kaupanpurku!!! Juuri tasan vuosi sitten meille maksettiin melkein koko kauppasumma takaisin ja saimme nimenomaan kaupanpurun, jolloin vapauduimme vastuista!!! Samana päivänä kuulimme myös että saamme tämän asunnon, jossa viihdymme super hyvin ;) Ei enää ahdasta tilapäismajoitusta kaksiossa.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Tänään tasan vuosi sitten ystäväni sai pojan, onnittelut pienelle yksivuotiaalle <3

 

Tänään on myös äitini syntymäpäivä, onnittelut myös hänelle <3

 

Taloa tyhjennettiin vielä toukokuun loppuun, mutta kun kesäkuu koitti, se koitti homeista vapaana. Muutama ystävä kävi meitä auttamassa että saatiin talo mahdollisimman pian tyhjäksi, heille iso kiitos! Pikkuhiljaa aloimme toipumaan rankasta puolivuotisesta (joka vieläpä lyhyempi aika kuin mitä näissä asioissa tavallisesti menee). Elämä kevät-talvella homejupakan kourissa ja suuressa epävarmuudessa oli todella rankkaa ja väsyttävää, tuli itkettyä paljon. Syksyllä luulin että olin toipunut, mutta oikeasti oma olo on kertonut että todellinen toipuminen on tainnut tapahtua vasta vuodenvaihteessa.

 

Luojan kiitos, että perheemme selvisi ilman vakavia sairastumisia. Se mitä talolla sairasteltiin jäi sinne. Aina ei käy näin onnellisesti.

 

Välillä vieläkin tulee harmiteltua että kävi niin kuin kävi, että "menetettiin koti" ja tietynlainen turvallisuuden tunne terveessä asunnossa asumiseen. Harmittaa että ehdittiin senkinverran tekemään remonttia ja loppujen lopuksi ihan turhaan. Rahaa menetettiin lisäksi paljon hometutkimuksiin, vuokriin ym. Kiitollisia ollaan kuitenkin siitä että talosta päästiin eroon sillä korjaaminen olisi tullut todella kalliiksi ja vienyt paljon aikaa. Enkä olisi voinut koskaan olla rauhallisin mielin ja varma että kaikki homeet on poissa. Tuskin koskaan oltais uskallettu myydä taloa eteenpäin korvausvaatimusten pelossa.

 

Nyt siis asutaan vuokralla asunnossa johon meillä ei olisi omistusasuntona varaa. Nautimme keskustaläheisyydestä ja huolettomasta asumisesta. Tilat ovat riittävät, uudehkot ja hyvin suunnitellut. Pihapiirissä asuu paljon lapsia ja tytöillä on kavereita, samoin minulla. Tuntuu että olemme todella onnellisessa asemassa kun meillä on asiat näin hyvin.

 

Elämä voittaa ja on ihanaa <3

 

 

590062.jpg

Tässä kuvassa tytöt tänä äitienpäivänä pikinikillä sorsia syöttämässä.

 

 

590120.jpg

Sorsaemo ja pikkuiset poikaset

 

 

590121.jpg

Ja vielä kuva keittiön pöydältä jolla tänä vuonna kasvaa mm. auringonkukkia, salaattia, persiljaa, amppelikukkia, laventelia ja onpa siinä äitienpäiväkimppu ja kortitkin ;)