Maanantaina käytiin puistossa parin äidin ja lasten kanssa. Oli tosi kiva käydä siellä pitkästä aikaa. Veera polki reippaasti edestakaisin matkan joka on ehkä n. kilometri. Aurinko paistoi ja oli ihanaa.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Olin maanantaina ekaa kertaa oikeasti suunnistamassa. Lenkki oli helppo kun enimmäkseen mentiin lenkkipolkuja pitkin, mutta sai sitä hiukan pikkupolkujakin ”rämpiä”. Syy suunnistukseen löytyy Niinasta. Laittoi viestiä että kaipaa kävelyseuraa ja että myös ens maanantaina olis suunnistus meitä lähellä. Ajattelin että mikäs siinä, käydään Niinan kanssa kävelyllä. Kun viestitin, selviskin että kyse on suunnistamisesta. No Niina sai ylipuhuttua ja lähdin mukaan. Ja oli kyllä kivaa puuhaa. Tosi väsy olin illalla vaikka mentiin vaan 3km lenkki ;)

 

Illalla oli vaikeuksia jaksaa lasten kanssa iltapuuhia. Ihan vain oman väsymyksen takia. Tytöt eivät mitenkään temppuroineet eikä hermot menneet, mutta oma väsymys vain painoi ;)

 

ps. Veerasta on tullut hyvä apulainen pyykkihuollossa. Hän tyhjentää kuivat pyykit narulta, laittaa pyykkipojat omaan pussiin ja pyykit koriin. On halunnut opetella viikkaamaankin vaatteita ja laittaa ne kaappiin saakka ;)

 

609234.jpg