Pitkään aikaan ei ole neulominen näin kutkuttanut kuin nyt. Ihan innoissani olen tutkaillut lehtiä ja miettinyt mallia ja väriä ja mikä kumminta niin ajattelen taas että voisin itsellenikin neuloa vaikka joskus jo päätin ettei enää aikuisten neuleita ;) No tässä on kyllä iskenyt pahemman kerran ahneus kun töitä listalla olisi ainakin: neuletakki minulle, neuletakki Veeralle (4v.) ja villahousut Eerikalle (2v.) ja sukkia ja tumppuja tarttis tietty kans tehdä ja parit kaulahuivit ;)

Olenkin nyt tehnyt lähinnä erilaisia kokeiluja mitkä olisivat tuleviin neuleisiin sopivia pintaneuleita. Mitään ylitse muiden en ole löytänyt, tässä hiukan kokeilua (virheineen). Langat ovat kaappien kätköistä. Ostin varsinaisiin töihin ihanaa oikein baby vaaleanpunaista Novita Woolia josta tulee Veeralle neuletakki ja ruskeaa Nallea josta Eerikalle villahousut. Mun on tullut tehtyä tytöille niin neutraaleja neuleita et ajattelin nyt "viimehetkillä" tehdä vielä äklövaaleanpunaisen ;)

432859.jpg

Novita Wool ja malli kaulahuiviin netistä Langankierteen blogista. Malli on ihana mutta ehkä joku toinen lanka toimisi paremmin.

432858.jpg

Novita 7 veljestä, kokeiluja omaan neuletakkiin eri lehtien malleista.


432905.jpg

Uusimmat lankahankintani: 2 kerää ruskeaa Nallea ja 8 kerää vaalenapunaista Woolia.

Akryylilanka Kolibri on nyt vähän taka-alalla kun tykkään kyllä aidosta villasta enempi. Mikä lie mielenhäiriö kun kyseistä lankaa ostin. Mitä te immeiset teette akryylilangasta? Omaan neuletakkiin mulla ei ole vielä lankoja, mietin eri vaihtoehtoja langan väriksi ja vahvuudeksi.


432860.jpg

Novita Kolibri, kokeilua tai oikeaa työtä Veeran neuletakkiin, malli uusin Moda

Sain myös pitkästä aikaa kaivettua ompelukoneenkin töihin. Kävin lauantaina kirjastossa selaamassa vuoden ajalta Ottobreet läpi ja piirsin kietaisuneuleen ja yhden trikoopuseron kaavat. Sunnuntaina sain sitten jo ommeltua kietasuneuleen (erittäin harvinaista käytöstä minulta). Ei tullut kovin kummoinen ja pitää keksiä siihen vielä jotain... Kangas on kaappien kätköistä vuodelta yks ja kaks, jotain "villa"sekoitetta. Ihan hyvä siitä tulee kunhan vain keksin jotain piristystä muuten synkkään väriin.