Anoppi sai eilen oranssin pipon. Ensin hän vähän hätkähti ja ehkä vähän vieroksuikin, mutta loppuviimeksi uskon että tottuu uuteen pipoonsa ;) Aloitin jo uutta "BB:n Tiinan pipoa" petroolin värisenä Aino langasta. Aika nopeaa neuloa nyt toista kertaa samaa mallia. Valmistui pitkälle jo anaoppilassa ja olisi tehnyt mieli tehdä loppuun mutta nukkumaan oli mentävä. On tullut jo kolme yötä nukuttua liian vähän. Mutta ilmeisesti neulominen on tosiaan hyväksi mielenterveydelle kun olen silti jaksanut ihan hyvin ;)

Tänään pääsen jatkamaan pipoa vasta nyt. Aamupäivä meni matkajuttuihin perehtyessä ja kaupassa. Pienet päikkäritkin piti ottaa. Nyt lapset katselevat Nalle Puhia popcornkipon ja karkkien kanssa ja minä istun koneella neuleen kanssa. Isännällä on tänään poikien ilta, pitkästä aikaa.

On muuten huvittavaa että teen täällä ihan tohkeissani pipoa, vaikka etelänmatka on parin viikon kuluttua. No ens viikon aikana katsotaan vaatteet mitä matkalle tarvitaan ja muutenkin kaikki valmiiksi. Lentokäsityökin pitäisi keksiä että osaisin ostaa oikeanlaiset bambupuikot kun metallisia ei koneeseen saa viedä. Niin ja bambuissakin on ilmeisesti eroa, joten perehdyttävä millä työ luistaa ;)

Työn pitäisi olla pieneen tilaan menevä, mutta samalla kestää 2 x 6,5 tunnin lennot ja muut odottelut. Kuitenkin sitä pitäisi pystyä tekemään liikoja levittäytymättä. Sukkia tarvitsee aina, mutta mitäs jos pudotan sukkapuikon. Sitä tuskin pääsee kovin hyvin siellä metsästelemään. Olisko siis pyöröpuikoilla tehtävä työ se oikea. Kiva kun mulla ei ole minkäänlaista lentokokemusta niin arvaillen saa vain edetä ;)