Ompelin juuri koemielessä kesäisen kauppakassin. Uskomatonta että noinkin helppoon työhön kului kuitenkin kaksi tuntia laskien kankaan levityksestä jälkien siivoamiseen. Aikaa meni tietty hiukan mittasuhteiden miettimiseen ja piti ajella koneella rauhallisesti kun touhusin yöaikaan ;)

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

On tosiaan jo pitkään ärsyttänyt ostella aina muovikasseja kun meillä ei ole ollut kuin yksi kunnollinen kangaskauppakassi (tilava ja hyvä kantaa). Huomenna tämä uusi pääsee testiin ja sitten tiedän osuiko mitat kohdalleen, eli millaisia teen toisista ;)

 

726989.jpg

 

Itselle muistiin: Leikkasin leveys 48cm, korkeus 58cm (toinen sivu tuli taitteelta). Ompelin pussisaumat (0,7cm + 1cm) ja yläkäänne 4cm + 4cm. Kassin valmiit mitat siis n. leveys 46cm, korkeus n. 50cm. Kahvat ovat 3,5cm leveät, kantopituus 36cm (kahvan mitta ennen kiinnitystä 50cm)

 

Kiitos aivan ihanista kommenteista mm. vaaleanpunaisesta neuleesta. Lämmittää sydäntä siksikin kun itse olen niin super tyytyväinen kyseiseen työhön ;)

 

Eerikan neuletta eilen jatkoin etukappaleiden osalta. Varovaisesti koittelin mitä käsi tykkää, no eihän se tykännyt. Yöllä sitä särki. Tänään kävin hierotuttamassa ja saas nähdä miten saadaan kuntoon. Lääkärillä käyntiäkin olen miettinyt, mutta pitkittänyt kun kuitenkin sanoo vain "koita antaa käden levätä". Nyt siis kiukutellut jo reilu pari kuukautta. Siis siitä lähtien kun innostuin äkkiseltään neuloon monta tuntia putkeen Eerikan myssyä... Tyhmä minä! Nyt sitten kärsitään. Miten ihmeessä saan käden kuntoon, apua, onko kellään ollut vastaavaa? Käteni siis kipuilee sekä "hiirivamman lailla" eli kyynärpäästä ranteeseen ja olkapää/käsivarren yläosa jos kättä nostaa esim. sivulle.

 

Keittiöön sain ommeltua yksi päivä uudet verhot. Verhojen kaveriksi on tulossa vielä valkoiset pitsiverhot, mutta nuo pellavapaneeliverhot saavat olla paikalla siihen saakka.

 

726988.jpg

Keittiön uudet vaaleansiniset verhot.

 

Nyt paree lopetella löpinät lyhyeen ja painua nukkumaan. Hiukan on rytmi siirtynyt liian myöhäiseksi... Aamulla kun lapset eivät paljoa armoa anna ;) Hyvää yötä!