Voisin nyt vaikka tähän väliin laittaa hiukan taustatietoa ;)

Olen siis uhkaavasti neljääkymppiä lähestyvä kahden tytön äiti, yhden miehen vaimo ja kissan emäntä. Aikoinaan olin kova tekemään käsitöitä. Neuloin uusia villapaitoja tämän tästä, virkkasin pöytäliinoja, ompelin vaatteita. Tein silloin paljon erilaisia juttuja lahjaksi. Moni vauva sai neulomani villapaidan, haalarin tai töppöset. Saatoin pyöräyttää uuden puseron illan bileisiin kun ei ollut mitään päälle pantavaa ;) Jossain kohtaa käsityöharrastus hiipui. Tein edelleen jotain tosin pienemmässä mittakaavassa kuin ennen.

Kun sain omia lapsia, en ehtinyt/jaksanut neuloa ja ommella heille kaikkia ihanuuksia, mutta jotain sentään. Nykyään kun tytöt (Veera 4v. ja Eerika 2v.) ovat jo vähän isompia alkaa aikaa ja jaksamista löytyä toisella lailla. Vielä siis olisi mahdollista tehdä kaikkia pikkutyttöjen hörhelöitä ja pitääkin ottaa siitä kaikki irti ;)

Pahin kompastuskivi käsitöissä on viimeistely. Saatan saada tuotteen melkein kokonaan valmiiksi mutta sitten jää vaikka neuleen kokoamisesta tai nappien ompelusta kiikastamaan. Lankojen päättelyt ovat tuskaa, samoin ompelutöissä napinlävet ja napit. Pitäisi siis oppia tekemään "ikävät" asiat vain rivakasti pois alta ja toivonkin että tämän blogini myötä roikkuvien töiden määrä vähenee ja työt tulevat valmiiksi ;)

Innostusta ja inspiraatiota olen saanut monen muun blogista niin käsitöiden kuin ruoanlaiton/leipomisenkin suhteen. Kiitos siitä teille! Toivottavasti viihdytte ja löydätte jotain kivaa myös minun räpellyksistäni ;) Tervetuloa siis!